ПОИСК
Події

У Кривому Розі ветеран АТО підірвав гранату: перші подробиці (відео)

20:17 8 серпня 2021
вибух у кривому розі

У Кривому Розі у дворі житлового будинку по вулиці Кармелюка чоловік підірвав гранату. Єдиним постраждалим був сам підривник — він отримав важкі травми, вибухом відірвало ногу. У критичному стані пацієнта передали в руки лікарів. Фото з місця подій опубліковані в блозі Кривого Рогу в Telegram.

кривой рог
Одну гранату чоловік передав поліцейським

З'ясувалося, що потерпілому 61 рік, і він свого часу брав участь в АТО. У чоловіка було дві гранати. Одну РГД-5 житель Кривого Рогу після переговорів погодився віддати поліцейським.

кривой рог
Поліція вивчає місце НП

РЕКЛАМА

Після цього чоловік дістав з кишені другу гранату і кинув боєприпас поруч з собою.

У квартирі чоловіка провели обшук і знайшли додаткові боєприпаси - дві гранати РГД-5.

РЕКЛАМА
гранаты
Повідомлення про арсенал в квартирі підтвердилися
 

Сусіди чоловіка в ефірі телеканалу "Первый городской" розповіли, що потерпілий А. останнім часом був у депресивному настрої. У чоловіка не виходило знайти собі роботу до душі, а повернутися до лав ЗСУ він не міг через отримане поранення і з огляду на солідний вік. Громадянин проживав в квартирі один, дружина з дітьми оселилися окремо. Знайомим чоловік розповідав, що зберігає в квартирі на балконі зброю і бойові гранати.

РЕКЛАМА

Нагадаємо, 4 серпня ще один колишній учасник АТО погрожував підірвати гранату в будівлі Кабміну. Чоловіка переконали здатися. Два найближчі місяці він проведе в СІЗО.

Фото dp.npu.gov.ua

1351

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів