Факти
нацкорпус

Представники «Нацкорпусу» закидали димовими шашками двір «будинку Зеленського» в центрі Києва

Ольга ОХРИМЕНКО, «ФАКТИ»

14.08.2021 16:34

Після протистояння з силовиками під Офісом президента представники «Національного корпусу» попрямували до житлового корпусу на вул. Грушевського, де знаходиться квартира президента Володимира Зеленського. Відео опублікували представники НК.

Акція протесту з димовими шашками продовжилася на підходах до ЖК. На прибудинкову територію, що охороняється поліцією, полетіли димові шашки.

Представники «Нацкорпусу» назвали свою акцію попередженням президенту, щоб той не наважився на капітуляцію. Також учасники протесту вимагали припинити політичні переслідування соратників, закликали не дати втілити в життя «формулу Штайнмаєра», не відновлювати водопостачання Криму.

За підсумками протистояння було заявлено, що акція - не остання. Мітингувати «Нацкорпус» має намір, «поки його не почують».

 

 

За підсумками протистояння поліція заявила про сім постраждалих правоохоронців і одного бійця Нацгвардії. «Нацкорпус» повідомив про щонайменше одного побитого учасника акції.

поліція
Підступи до Офісу президента було заблоковано

шашка
Представники "Нацкорпусу" показали фото з акції

Біля Офісу президента учасники акції погнули паркан. На місці були залишені плакати, пластикові пляшки.

 

Нагадаємо, у президента Володимира Зеленського 22 серпня призначена важлива зустріч з канцлером Німеччини, де планується обговорювати в тому числі і врегулювання на Донбасі.